Jdi na obsah Jdi na menu
 


BEAGLE - CONNY Z KYJOVIC

CONNY Z KYJOVIC - tricolor - výška 36 cm

 

Dne 5. 12. 2012 se naší fence Otylce z Loňského léta (vrh c) po psu Erik z Ožínáku narodily 3 tricolórní fenky, Conny jsme si nechali doma.

Dne 13. 4. 2013 jsme s Conny absolvovali první výstavu a to Národní výstavu psů v Ostravě. Conny byla ohodnocena známkou Výborná.

Rovněž v dubnu 2013 jsme absolvovali na Opavsku Jarní svod. Conny byla vyhodnocena jako nejlepší mladý pes skupiny VI. a v celkovém pořadí byla na třetím místě.

V červnu 2013 jsme byli na Klubové výstavě ve Zbraslavi u Brna, tady jsme dostali známku VD.

Ve dnech 7. -8. 9. 2013 proběhl v Těškovicích na Opavsku Memoriál Jaroslava Menšíka, který se skládal ze dvou zkoušek. První den proběhly Lesní zkoušky a druhý den Barvářské zkoušky. Celý Memoriál Conny absolvovala v I. ceně a umístila se na krásném třetím místě. Stejně jako její matka, která rovněž absolvovala tento memoriál i Conny prokázala nos 4 i hlas 4 a rovněž velkou vášeň pro nahánění v houštině.

Jelikož jsme se byli podívat na Oblastní výstavu psů v Buchlovicích, přihlásili jsme tady i Conny. Zde dostala známku Výborná, Vítěz třídy, Oblastní vítěz.

Tímto má Conny splněny všechny podmínky pro zařazení do chovu.

I Conny stejně jako její matka odchovala 5 vrhů, poslední teď v roce 2019 a i ona bude už jen lovit a užívat si domácího klidu.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Conny z Kyjovic

 

 

Portrét




Poslední fotografie


Kontakt

Chovatelská stanice Z KYJOVIC

PAVEL HERMANN
MARTINA JAROLIMOVÁ

742 91 VELKÉ ALBRECHTICE 46

tel. 00420739078755

p.hermann@seznam.cz


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>